Bizi Arayın:
0252 316 49 19

Mahalle Gönüllüsü Projesinde 2. Etap

https://kenttv.net/mahalle-gonullusu-projesinde-2-etap

Bodrum Kent Konseyi tarafından hayata geçirilen Mahalle Gönüllüsü projesi devam ediyor.

18 Şubat 2020 12:420

Bodrum Kent Konseyi Hayvanların Yaşam Hakkını Koruma Çalışma Grubu tarafından, Bodrum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve ilgili kurum ve kuruluşlarla organize bir şekilde çalışarak, hayvanların yaşam hakkını kanunlara uygun ve daha kapsamlı korumayı hedefleyen Mahalle Gönüllüsü projesi kapsamında, 2. Belediye Gönüllüsü Eğitimi verildi.

Yalıkavak Mehmet Bayzıt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitimlerde hukuk alanında Av. Vahit Çevik, hayvan sağlığı ve ilkyardım alanında Veteriner Hekim Ahmet Kurt tarafından temel bilgiler aktarıldı. Eğitime katılan gönüllüler, yakın bir zamanda Belediye Gönüllüsü Kimlik Kartlarını teslim alarak, Mahalle Gönüllüsü Projesinde aktif olarak çalışmaya başlayacaklar.

Bodrum Kent Konseyi Hayvanların Yaşam Hakkını Koruma Çalışma Grubu tarafından yapılan açıklamada hayvanseverlere çağrıda bulunularak “Her geçen gün Mahalle Gönüllüsü ailesine yeni üyeler katılıyor olmasından mutluluk duyuyoruz; sizler de bu gönüllü oluşuma katılmak isterseniz, kişisel bilgilerinizi sosyal medya hesaplarımıza mesaj ve ‘hayvankorumabodrun@gmail.com’ adresimize mail gönderebilirsiniz” ifadeleri kullanıldı.





Haberler